Zoeken in deze blog

zondag 13 mei 2012

Boekje

Vandaag is de dag dat de moeders van onze kleuters moederdag vieren. De pakjes zullen al uitgepakt zijn. Als ze nog te vinden waren nadat ze twee weken geleden verstopt zijn. Gisteren kwam ik collega Monica tegen in de supermarkt. Zij was net terug van een heerlijke vakantie in Frankrijk. Voordat ze weg ging had haar jongste dochter haar moederdagpakje verstopt. Nu ze weer thuis waren kon ze het nergens meer vinden. Oeps, lieve bijtjesmoeders ik hoop dat jullie de pakjes allemaal gekregen hebben vanochtend. Met mijn eigen kinderen heb ik een paar weken geleden al uitgebreid moederdag gevierd, zij zijn nu allebei in Berlijn. Jelmer voor zijn studie en Aletta is een weekendje bij hem op bezoek. Met mijn moeder heb ik vorige week drie dagen moederdag gevierd. Zij werd donderdag 86 en heeft dat samen met de familie gevierd. Ze vond het heel gezellig en tegelijk heel erg druk. Deze dagen rust ze uit. Dus ook daar geen moederdag vandaag. Ik verwen mijzelf dus maar een beetje ;-) Met het idee dat ik mijn verhaaltjes in een boekje uit ga geven. Heeft iemand van jullie daar ervaring mee? En zou je een boekje willen hebben met verhalen over het leven in de kleuterklas? Misschien is het wel leuk om alle nieuwe kleuters die op school komen een boekje te geven? Om alvast een beeld te krijgen van hoe het gaat op de Margrietschool....Ik fantaseer wat voor mij uit, en ben benieuwd naar jullie reacties!

5 opmerkingen:

 1. Moederdag

  Wat is het toch fijn om moeder te mogen zijn.
  En dan krijg je een geweldig boekje van je zoon. Echt geweldig... Mooie tekeningen en lieve woorden.
  Lars vond het geweldig om een geheimpje voor mama te hebben samen met papa.. Ik mocht niet in die la komen, want daar zat toch niks in.. ;o)

  Wat heb ik geluk dat Lars in deze school terecht gekomen is. Met fantastische leerkrachten die met elkaar samen werken.
  En groep 8-ers die in de kleuterklassen komen helpen. Dat was met de verjaardag ookal zo leuk.

  het was wel moeilijk hoor om niet verder te lezen op het blog, omdat het zo leuk geschreven staat. Wat een idee om het uit te gaan brengen. Denk zeker dat hier mensen in geinteresseerd zijn.

  Na twee weken vakantie is het weer tijd om naar school te gaan. 3 dagen maar en dan alweer 4 dagen vrij.. wat wienig schooldagen zitten er in de maand mei.

  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. doen!!!!!!!!!!!!! DOEN!!!!!!!!!!!!!!!
  doe mij maar een boekje Jannie
  hhahahahaha
  doe je ook nog andere verhalen??? van de kruidentuin je oppassurrogaatkleinkind, buurtfeestjes kampvuurverhalen en nog veel meer ...
  WIE ben ik?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mieke

  Ik heb het gedaan, met hulp van een BN.
  Een boekje schrijven hoe het bij ons in de klas allemaal gaat,o.a. de kring, spelen en werken, het keuze bord.
  Ik had 100 boekjes gekregen en kon een 2 jaar vooruit.
  Dus doen!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Mieke, bedankt voor je reactie!
  Bedoel je met BN een Bekende Nederlander?
  Of iets heel anders....;-)
  Heb je nog zo'n boekje voor mij?!

  Ter inspiratie..
  Hartelijke groet
  Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn dochter was inderdaad ook het moederdagkadootje kwijtgeraakt.... dikke tranen, maar opgelost met een mooie nieuwe tekening.
  Zo'n maand later werd het kadootje terug gevonden en heb ik het alsnog gekregen. Leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen